Peakfijn

Over ons

01
Wat ons drijft
Onze filosofie
Volgens ons kun je alleen echt goed worden in dingen waar je enthousiast van wordt. Voor ons is dat het bouwen van piekfijne online applicaties. Alles moet dan kloppen: uiterlijk en het innerlijk gaan hand in hand. Liefst een beetje complex, zodat we alles uit de kast kunnen halen. De glimlach van degene die met onze producten werkt: dat is wat ons drijft.
02
Wat wij doen
Ons werk
Peakfijn ontwerpt en bouwt digitale producten. Geen eenvoudige websites, maar complexe interactieve applicaties. Onze producten hebben nut: het internationale marketingteam van Unilever werkt beter samen, Split-A-Gift haalt meer geld op voor goede doelen, Van Lanschot levert zijn klanten meer waarde. We voelen ons thuis in de fasen van concept, ontwerp (interactie, UX/UI en visueel), bouw (web en mobile) en onderhoud.
03
Wie wij zijn
Ons Team
We zijn professioneel en persoonlijk. Bereikbaar en met aandacht. Het samenspel van mooi design en de nieuwste technologie maakt ons enthousiast. We helpen onze klant echt verder, gaan discussies niet uit de weg. We leveren echte waarde en doen altijd eerlijk zaken. Dat maakt Peakfijn uniek.
C
Cedric van Putten
Lead Developer
Cedric is al op jonge leeftijd gegrepen door technologie. Tijdens zijn studie maakte hij gebruik van de meest experimentele technieken. Binnen Peakfijn werkt hij als developer voor zowel de back- als frontend en houdt hij zicht op de nieuwste ontwikkelingen.
F
Finn Bon
Developer
Finn loopt stage bij Peakfijn als developer. Met een enorme liefde voor tech en mooie dingen maken zal hij hier zijn kennis delen en vooral vergroten. Hij komt bijspringen bij het front- en back-end werk.
J
Jordy Boelhouwer
Developer
Jordy is afstudeerstagiaire development. Met zijn kennis van school en zijn passie voor backend web development zal hij aan onze projecten meewerken en onderzoek doen naar REST tegenover GraphQL.
K
Kim van Dueren den Hollander
Product Management
Kim loopt haar afstudeerstage bij Peakfijn. Met haar grote interesse in product management en de ervaring uit haar studie gaat ze onderzoek doen naar quick-wins voor verschillende klanten.
L
Lars Bekhof
Developer
Lars is sinds zijn 11e bezig geweest met het maken van websites. Na verloop van tijd zijn z'n interesses verschoven naar back-end development. Bij het programmeren probeer ik zoveel mogelijk de K.I.S.S (Keep It Simple Stupid) mentaliteit aan te houden.
M
Maren Osnabrug
Developer
Maren heeft een passie voor mobiele apps, zowel Swift als ReactNative (Expo) passeren de revu.
M
Max Kunkels
Digital Operator
Max is een Business IT en Management stagiair bij Peakfijn. Met zijn voorkennis van school komt hij het team ondersteunen met het opzetten van nieuwe sprints, het testen van het gemaakte werk en het analyseren van de interne processen.
M
Michiel van Roon
Lead Developer
Michiel is als ervaren web- en app-ontwikkelaar verantwoordelijk voor de techniek van alle online applicaties en mobiele apps die Peakfijn maakt. Hij heeft een passie voor het bouwen van interfaces die superstrak in elkaar zitten, zowel van de buitenkant als onder de motorkap.
S
Sander Jonk
Developer
Al van jongs af aan is hij niet weg te slaan van alles waar een stekker aan zit. Met zijn ervaring als ondernemer en web ontwikkelaar houdt hij zich bezig met het ontwikkelen en onderhouden van applicaties.
W
Willem Guensberg
Co-founder
Willem is al sinds 1999 gegrepen door de waarde van online technologie en goede designs. Hij houdt zich binnen Peakfijn bezig met alle niet-technische zaken zoals klanten, mensen, strategie en bedrijfsvoering.
W
Wouter Wisselink
Co-founder
Wouter is verantwoordelijk voor alles rondom het ontwerp, de techniek en de ontwikkeling van de online applicaties en mobiele apps die Peakfijn maakt, inclusief het grafisch en functioneel ontwerp daarvan.