Shleep

Ons Werk

Shleep

01
Concept & Briefing
Shleep

Els van der Helm is slaapexpert en heeft als missie om ervoor te zorgen dat de wereld beter slaapt. En hoe kan je de wereld goed bereiken? Via een app. Shleep begint met een vragenlijst waardoor je een persoonlijke coachingsplan krijgt toegewezen. Door middel van oefeningen, inzichten en tips in minder dan 5 minuten per dag, zorgt Shleep ervoor dat jij beter slaapt.

Bekijk
02
Team effort
Van MVP tot internationaal bedrijf

Shleep is een hecht team met 6 mensen, waarvan één developer die we opleiden zodat ze een eigen tech team kunnen verder bouwen. Begin 2017 hebben we Shleep geholpen om de eerste MVP te ontwikkelen en sindsdien bouwen we wekelijks features en zo helpen we Shleep nu internationaal te schalen.

03
Inzicht
Zie hoeveel slaap jij nodig hebt

Een andere feature is dat je per week precies kan zien hoeveel slaap je nodig hebt, hoeveel slaap je hebt gehad en hoeveel slaapschuld je nog hebt. Ideaal om zo tot deze inzichten te komen.

04
Ping!
Handige tips

Ook kan je bepaalde notificaties aanzetten waardoor je ‘s avonds beter slaapt. Bijvoorbeeld aangeven wanneer je de lichten en schermen moet dimmen, of wanneer het goed is om ademshalingsoefeningen te doen, en de perfecte timing voor een powernap.

05
Share case
Spread the word