Split​-A-​Gift

Ons Werk

Split​-A-​Gift

01
Concept & Briefing
Split​-A-​Gift

De oprichters van Split-A-Gift benaderden ons met een fantastisch idee: wat nou als je eenvoudig een deel van je cadeaus aan het goede doel kunt schenken? We waren direct enthousiast. Het concept is simpel en sympathiek: vul de details in van jouw event en kies een goed doel plus het percentage dat je wilt schenken per donatie.

Bekijk
02
Aankomst
Home

Vanuit een bestaande identiteit, neergezet door art director Ruben Esser, hebben we het ontwerp voor de online applicatie gemaakt. Via de website kom je op een visuele homepage, waarin de splitsing gemaakt wordt tussen ‘guests’ en ‘hosts’ van een event.

03
Split-Your-Gift
Doneren

Event organisers - hosts - geven aan welk percentage van elke donatie wordt geschonken, en aan welk goede doel. Het Rode Kruis en WarChild deden direct mee, maar ook Orange Babies en Kika.

04
De techniek
Events beheren

Peakfijn heeft het complete platform gebouwd, inclusief backoffice voor de beheerders, online payment flow voor gasten, uitvoerige social media integratie en een event management system voor mensen die een event organiseren. Het systeem handelt alle betalingen en verdelingen helemaal automatisch af.

05
Share case
Spread the word