Sprynter

Ons Werk

Sprynter

01
Concept & Briefing
Sprynter

Sprynter is op een missie: pakketten verzenden zo makkelijk mogelijk maken. Heb je een dure lamp of een familie erfstuk wat je wilt verzenden? Maar geen idee hoe je het goed kan verpakken, naar welk punt je moet in je lunchpauze en hoe duur het is? Gebruik dan Sprynter. Je kunt pakketjes versturen vanuit je huis, kantoor of winkel. Met een paar drukken in de app komt er een 100% elektrische bestelbus of cargo bike naar je toe. Vanaf daar hoef je niks meer te doen en wordt alles van A tot Z voor je geregeld. Denk aan verpakken, verzekeren en versturen.

Bekijk
02
VIER
Verschillende omgevingen

Peakfijn heeft vier verschillende omgevingen gebouwd voor Sprynter. De consumenten app, de app voor de koeriers, het dispatcher paneel, packager paneel.

03
Automatiseren
Dispatcher paneel

De klanten krijgen alleen de consumenten app te zien, maar er zit zoveel meer techniek achter! Er is een dispatcher paneel die ervoor zorgt dat alle koeriers in kaart worden gebracht en het ophaal verzoek naar de juiste koerier (lees; die het snelst ter plekke kan zijn, genoeg ruimte heeft én niet bezet is met een andere pickup) wordt gekoppeld. En dit allemaal automatisch!

04
Strik erom
Packager paneel

Eenmaal op de warehouse aangekomen met het pakket wordt het pakket met zorg door een “packager” ingepakt. Hier hebben we ook een paneel voor ontwikkeld die ervoor zorgt dat de juiste maat, gewicht en verpakking ingevoerd wordt gekoppeld aan de juiste prijs.

05
Share case
Spread the word