Van Lanschot

Ons Werk

Van Lanschot

01
Concept & Briefing
Van Lanschot

Voor Van Lanschot hebben we een concept ontwikkeld voor Private Banking klanten: Van Lanschot Vermogensregie. Via een online platform kunnen bankiers diverse ‘scans’ doorlopen met hun klant, om op verschillende gebieden gedetailleerd advies te krijgen over de inzet en ontwikkeling van hun vermogen.

Bekijk
02
Scans
Advies op maat

Met de ZorgScan kan de bank, in overleg met de klant, een plan maken om in te spelen op de veranderende zorgbehoefte van de klant. Een ander voorbeeld is Met Scan OverMorgen: met deze scan speelt de bank in op de stijgende behoefte van zijn klanten aan ondersteuning bij de opbouw en het behoud van hun vermogen.

03
PDF in de mail
Persoonlijke Rapportage

Na het doorlopen van de scans kan de bankier met één druk op de knop het persoonlijke adviesrapport genereren in PDF en opsturen per e-mail. Bovendien maakt het Vermogensregie platform trends zichtbaar in de behoeften van klanten, zodat de bank daar nog beter op kan inspelen.

04
Resultaat
Ambities Waarmaken

Met Vermogensregie maakt Van Lanschot zijn ambitie waar om klanten in elke levensfase goed te kunnen bedienen en een ‘partner in life’ voor hen te zijn. Dat gaat niet alleen over financiële doelen, maar ook over andere persoonlijke en maatschappelijke doelen.

05
Share case
Spread the word